top of page

Vloeren (reiniging)

Niet elke vloer is hetzelfde, vanzelfsprekend heeft ook niet elke vloer dezelfde behandeling nodig. Elke vloer heeft eigen kenmerken en eigenschappen waarmee je rekening moet houden tijdens de reiniging. Hoe vaak mag en kan de vloer een onderhoudsbeurt ondergaan en is dat steeds nodig?
 

Veel bedrijven kiezen nog steeds voor tapijt binnen de kantoorruimtes, makkelijk te onderhouden door frequentief te stofzuigen en niet al het vuil is er zichtbaar op. Toch moet ook tapijt op zijn beurt eens goed worden gereinigd. Met onze tapijtreinigers wordt het weer mooi schoon en fris. Neem contact op voor onze mogelijkheden.


Linoleum, marmoleum, kunststof of houten vloeren. Elk heeft een eigen aanpak nodig. Naast de reguliere reiniging (stofzuigen, vegen, wissen en/of dweilen) knappen ook deze vloeren op van een periodieke schrob beurt. Sommige hebben een extra beschermlaag nodig, om geconserveerd te blijven. Een wax of kunststoflaag die af en toe vernieuwd wordt. Wij geven u uiteraard graag advies op maat.

bottom of page