top of page

Installatiebedrijf Rombouts B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van CV-ketels en CV-Combiketels, zoals direct gestookte warmte-units. Ons bedrijf bestaat al ruim 50 jaar. Ons vaste klantenbestand telt
ongeveer 1400 klanten in de regio Midden-Brabant die door 4 medewerkers bediend worden.
Ongeveer 80% van ons klantenbestand bestaat uit particulieren. De overige 20% zijn klanten uit de utiliteitssector. Wij leveren service op 24-uurs basis. Dat wil zeggen dat storingen binnen 24 uur in behandeling zijn genomen en (in de meeste gevallen) ook verholpen worden binnen 24 uur.


Schoonmaakbedrijf Rombouts B.V. is een regionaal schoonmaakbedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de regio van Breda en Tilburg. Deze 50 jaar worden gekenmerkt door een stabiele bezetting van vaste medewerkers en een trouwe klantenkring. Gezamenlijk streven wij naar het hoogste doel; Het realiseren van een hoge mate van klanttevredenheid, door het leveren van een topprestatie! De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een innovatieve en vooruitstrevende organisatie op schoonmaakgebied. Ons team van vaste medewerkers, die vaak al langer dan 20 jaar voor het bedrijf werkzaam zijn, worden opgeleid, getraind en werken met de nieuwste schoonmaakmiddelen en technologieën. Het schoonmaak-vak vraagt om oog voor detail, discipline, betrouwbaarheid en betrokkenheid en dit vergt dan ook jarenlange training.


Daarnaast leiden we al jaren bij Schoonmaakbedrijf Rombouts B.V. onze interieurverzorgers op via SVS-opleidingen.

bottom of page