top of page
De vaat schoonmaken

Interieur verzorging

Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf dat staat voor kwaliteit? Schoonmaakbedrijf Rombouts B.V. helpt u graag!

Schoonmaakbedrijf Rombouts B.V. is een familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring in de schoonmaak. Onze jarenlange ervaring en kennis geeft u de garantie voor het beste resultaat. En dat mag u ook van ons verwachten. 

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld in verschillende specialistische schoonmaakdiensten, denk hierbij aan:

Reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn een basis voor een schone ruimte. Een schone werkomgeving is niet alleen een beeld naar uw klanten, maar ook fijn voor uw werknemers om in te werken. 

Voor deze diensten geldt dat u goed, verantwoord en hygiënisch resultaat mag verwachten.

Wij maken vooraf samen met u duidelijke afspraken, stellen een werkplan op en begeleiden de projectmedewerker(s). Gedurende de eerste periode van onze samenwerking zullen we met u evalueren, zodat we waar nodig kunnen bijsturen. Daarnaast denken wij graag met u mee, ook voor andere schoonmaak- of installatie oplossingen.

Onze klanten zijn o.a. kantoren, fabrieken, zorgcentra, verzamelgebouwen, etc. 

Wij nemen graag de alledaagse schoonmaakwerkzaamheden uit uw handen. Hoe vaak schoonmaken nodig is, is van diverse factoren afhankelijk. Denk hierbij aan hoe intensief de ruimtes gebruikt worden. Wij geven u graag een advies op maat. 

bottom of page