top of page
Ramen wassen

Glasbewassing

Laat u ramen kwalitatief, zonder strepen en milieubewust wassen door de nieuwste technieken.
Wij maken gebruik van het kwaliteitsmiddel Osmose, dit is goed voor mens en milieu.


In onze glasbewassingsdiensten verzorgen wij o.a. het gevelglas aan de buitenzijde, reiniging van de boeiborden, zonnepanelen, overkappingen, lichtkoepels.
Voor onze zakelijke klanten, bewassen we ook het gevelglas aan de binnenzijde en separatieglas (scheidingsglas aan de binnenzijde van het pand, wat niet aan de gevel vast zit). Indien gewenst sturen wij een op maat gemaa
kt voorstel. Neem contact met ons op. 
 
“Schone ramen voor een helder zicht, om weer goed naar buiten te kijken!”
 
Glasbewassing met osmose
Osmosewater is gedemineraliseerd water, dit zorgt ervoor dat vuil beter oplost. 
Wij gebruiken zoveel mogelijk de osmose methode, dat is gefilterd water die streep- en druppelloos opdroogt wat doormiddel van een borstel wordt toegepast. De eerste keren wordt er restvervuiling meegedragen, waardoor je nog niet meteen het gewenste resultaat hebt. Na 3 of 4 wasbeurten met alleen osmosewater zal je dit zien.

 
Tuckerpole / telescopische glasbewassing
Door het Tucker-pole systeem kunnen we ramen met grotere hoogtes bereiken en goed bewassen, zonder te hoeven ladderen. Veilige en efficiënte manier van glasbewassing.

 
Zonnepanelen
Naast glas- en gevelreiniging kunnen wij ook uw zonnepanelen reinigen. Vervuilde zonnepanelen kunnen een lager rendement hebben en minder energie produceren. Goed om dit jaarlijks te laten reinigen.
Voor onze mogelijkheden, neem contact op. 

 
Daarnaast bieden wij voor zowel zakelijk als particulier gevelreiniging aan. gevelreiniging doorlinken naar de pagina

bottom of page